(تصاویر) 12 مادر سختکوش حیات وحش که برای تضمین بقای فرزندان خود، فداکاری‌های زیادی انجام می‌دهند

انتشار 20 اسفند 1402

جذاب ترین ها: طبیعت، محلی خطرناک برای توله حیوانات محسوب می‌شود و وظیفه محافظت و بزرگ‌کردن آن‌ها اغلب بر دوش مادران است.

(تصاویر) 12 مادر سختکوش حیات وحش که برای تضمین بقای فرزندان خود، فداکاری‌های زیادی انجام می‌دهند

به گزارش جذاب ترین ها، طبیعت، محلی خطرناک برای توله حیوانات محسوب می‌شود و وظیفه محافظت و بزرگ‌کردن آن‌ها اغلب بر دوش مادران است. ضمن اینکه، آن‌ها قبل از تولد توله‌ها، مسئولیت‌های مختلفی از ساخت لانه تا نگهبانی از تخم‌ها را بر عهده دارند. این مادران برای تضمین بقای فرزندان خود، فداکاری‌های زیادی انجام می‌دهند و در این میان، برخی از آن‌ها را می‌توان سخت‌کوش‌ترین مادران طبیعت دانست.

هشت‌پای غول‌پیکر اقیانوس آرام (Giant Pacific Octopus)

شاید سخت‌کوش‌ترین مادر دریاها باشد، زیرا حدود 74,000 تخم را در یک غار یا مخفیگاه عمیق می‌گذارد و بدون ترک محل به‌مدت هفت ماه، از آن‌ها مراقبت می‌کند. این از خودگذشتگی، تخم‌ها را از خطر شکارچیان در امان نگه می‌دارد. هشت‌پا برای اینکه مدت طولانی بدون غذا زنده بماند، از چربی‌ها و پروتئین‌های بدنش تغذیه می‌کند و در نهایت به‌خاطر خودخواری می‌میرد.

مادران فداکار طبیعت

فیل آفریقایی

«فیل آفریقایی» (African Elephant) با دو سال بارداری، طولانی‌ترین دوره بارداری را بین پستانداران دارد. همچنین این فیل، بزرگ‌ترین نوزاد را در بین حیوانات خشکی به دنیا می‌آورد که می‌تواند وزنی حدود 90 کیلوگرم داشته باشد. بچه فیل‌ها در دو تا سه سال اول زندگی خود، برای تغذیه کاملا به مادر وابسته هستند.

مادران فداکار طبیعت

صاریغ ویرجینیایی

بارداری «صاریغ ویرجینیایی» (Virginia Opossum) فقط 12 روز طول می‌کشد و بین چهار تا 25 نوزاد به دنیا می‌آورد. این نوزادان وارد کیسه مادر می‌شوند تا از شیر او تغذیه کنند. از آنجا که این حیوان فقط 13 نوک سینه برای شیردهی دارد، تنها 13 نوزاد زنده می‌مانند. نوزادان برای دو ماه در کیسه هستند و وقتی به‌اندازه کافی رشد کردند، مادر آن‌ها را روی پشت خود حمل می‌کند و مراقبشان است.

سخت کوش ترین مادران حیات وحش

پنگوئن امپراتور

تولد «پنگوئن امپراتور» (Emperor Penguin) حاصل مشارکت پدر و مادر است. مادر برای تولید تخم، ذخایر غذایی خود را تمام می‌کند. پس از تخم‌گذاری، او تخم را به پدر تحویل می‌دهد تا برای مدت 65 تا 75 روز از آن‌ها مراقبت کند. جالب اینکه، پنگوئن نر در این مدت هیچ فرصتی برای غذاخوردن ندارد. پنگوئن ماده مسافتی طولانی را تا دریا می‌پیماید تا با شکار ماهی، فرزندانش را تغذیه کند.

سخت کوش ترین مادران حیات وحش

نهنگ قاتل

«نهنگ قاتل» (Orca) پس از زایمان، هیچ استراحتی ندارد. نهنگ‌های تازه متولدشده در ماه اول زندگی خود اصلا نمی‌خوابند، به این ترتیب، مادر نیز فرصتی برای خوابیدن ندارد. آن‌ها به‌طور مداوم شنا می‌کنند تا از شکارچیان در امان بمانند. نرخ مرگ‌ومیر نهنگ‌های جوان بالا است، به‌طوری که بین 37 تا 50 درصد آن‌ها در 6 ماه اول زندگی می‌میرند. بنابراین، مادران برای محافظت از آن‌ها باید در کنارشان باشند. بعضی از نهنگ‌ها تمام طول عمر خود را در کنار فرزندانشان سپری می‌کنند.

سخت کوش ترین مادران حیات وحش

دیدگاه ها
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
تازه ترین عناوین